Twitter pot ser positiu...

Twitter és una eina interessant. D'una banda és una font de destrucció.

Des de l'anonimat se't permet atacar, destruir, insultar o menysprear persones i/o idees.

Fins fa ben poc, les persones públiques (evidentment unes més públiques que d'altres) coneixien/rebien les crítiques i elogis des de mitjans més o menys controlats.

Twitter ha obert la veda a tots aquells que hi vulguin dir la seva. Evidentment tens l'opció de bloquejar qui vulguis, però la resta de tuitaires podran igualment llegir-ho.

Per sort, al costat d'aquests "destructors per se", trobem aquells que són capaços de reconèixer i/o agrair allò que es diu o es fa.

Però, d'altra banda (i s'ha de destacar) també hi trobem els que, estant o no d'acord amb allò que dius o fas, exposen criteris contraris i/o complementaris a la teva opinió/gestió i/o aporten idees que, sens dubte, ajuden a créixer.

Els entrenadors estem exposats a la crítica (no sempre negativa) com a persones públiques que som i com a responsables d'un grup de jugadors que han posat en les nostres mans.

Una opció és no tenir twitter o no entrar-hi a comentar segons què, i t'ho estalvies.

Però sense twitter m'hagués perdut comentaris, idees i crítiques constructives que m'estan ajudant a entendre millor on soc i a millorar allò que, gràcies a reflexions externes, he pogut valorar.

Algú deia ahir que l'autoavaluació és perillosa perquè depèn molt de l'estat d'ànim amb el que la fas. Però una autoavaluació, en què tens en compte ímputs externs, pot ser molt positiva i valuosa si la fas honestament i canvies allò que has de canviar per seguir creixent.

Twitter també pot ser això, per tant…moltes gràcies a aquells que feu possible un twitter constructiu.

Seguim…

Comentaris

  1. En aquesta vida, sigui a través de xarxes socials o de manera presencial, hem d'apredre quines són les opinions- valoracions que es fan honestament, ja no dic favorables o no, però que es fan amb la voluntat de millorar el món o de destruir-lo (encara que inconscienment), aquelles que hem de prendre en serio i aquelles que insostenibles. Fer mal és molt fàcil, però té poc recorregut, aviat les persones envejoses o paranòiques són identificables, no cal predre-hi el temps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per llegir-ho i per donar la teva opinió.
      És un aspecte conflictiu: callar o entrar a opinar? Hi ha molta gent que llegeix i té opinió, però prefereix no posar-la per escrit. Totalment lícit, però no ajuda a créixer al demés.
      Sempre he pensat que és maco opinar per si algú en pot sortir benficiat.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Gràcies, UEM. Fins sempre

Carta oberta a les meves jugadores

Aturada i...compromís